www.kokenenproeven.nl

Voorjaar bij Koken & Proeven

Voorjaar bij Koken & Proeven

Posted on

 

Met de Paasdagen voor de deur wil ik altijd iets leuks doen met het brood. Ik maak er vogeltjes of konijntjes van. Chocolade hoort ook een beetje bij. Lekkere bonbons en slagroom truffels, home made natuurlijk en zonder troep.

Er zijn nog plaatsen vrij voor de volgende workshop bonbons maken. Altijd al eens willen doen? Op zondag 3 april as. organiseert de kookschool voorlopig voor de laatste maal deze leerzame workshop. Je gaat in ieder geval met een heerlijk portie zelfgemaakte bonbons naar huis!

kosten voor deelname € 49,50 per persoon

aanvang 13.30 uur tot ongeveer 17.uur

je kunt je per mail opgeven: mings@kokenenproeven.nl

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

tarieven / agenda
%d bloggers liken dit: