www.kokenenproeven.nl

Contact met de kookschool

Waar kun je de kookschool van Mings Slikker vinden?

 

Koken & Proeven is gevestigd in het Noord Hollandse dorpje Wieringerwaard, gemeente Hollands Kroon

Molenweg 37d,

1766 HM Wieringerwaard

Tel: 06-53776645
E-mailadres: mings@kokenenproeven.nl

 

Na een grondige verbouwing is een vroegere kantoorruimte omgebouwd tot een ruime keuken waar met goed materiaal kan worden gekookt.  In de ruimte ernaast is het “Proeflokaal” ons restaurant gedeelte dat ook als trainingsruimte wordt gebruikt voor de diverse cursussen/ trainingen.

We zijn gevestigd in een landelijke omgeving midden in de polderse natuur van Noord Holland waar je zonder file kunt komen.  20 minuten vanaf Hoorn, 25 minuten vanaf Heerhugowaard, 20 minuten vanaf Den Helder, 25 minuten vanaf Alkmaar 45 minuten vanaf Amsterdam, 40 minuten vanaf Leeuwarden en bereikbaar met openbaar vervoer station Anna Paulowna waar onze eigen pendeldienst je gratis naar plaats van bestemming brengt. Ruime gratis parkeergelegenheid. gratis WIFI.

Bij reserveringen van groepen staat de kookschool die dag exclusief ter beschikking van de groep.

Parkeren kan rechts van het woonhuis op de parkeerplaats, de ingang van de kookschool is links naast het woonhuis.

DoelgroepBij kookschool Koken & Proeven kunnen mannen, vrouwen en kinderen kookcursussen en workshops volgen om kooktechnieken, snijtechnieken en andere handigheidjes te leren om zelf eten te bereiden.Om aan den lijve te ondervinden dat koken heel leuk kan zijn!

Hoe schrijf je in? 

Middels een email: mings@kokenenproeven.nl of bellen met Mings : 06-53776645 om in te schrijven, met als voordeel dat je direct weet of er nog plaats is en/of  vragen kunt stellen.

 

Klik op de button

 

De agenda : alle data  en prijzen staan bij betreffende onderdeel op de diverse pagina’s  Er staan  workshops en lessen gepland en kun je je daar voor opgeven. Als de datum voor jou niet uitkomt bel dan even voor overleg met Mings want het gebeurd wel vaker dat een workshop gepland op bv. een dinsdag verhuisd naar de donderdag…geen probleem dus! Je hoeft niet met een hele groep te komen, dat mag natuurlijk wel maar je kunt ook individueel inschrijven voor een workshop en/of kooklessen.We noemen dit open inschrijvingen. Nadat je hebt ingeschreven krijg je een bevestiging mail waarin tijd, datum en thema staat vermeld. Ook de betalingswijze en kenmerk. De tijden van aanvang staat aangegeven bij de omschrijving van de kooklessen en workshops. Ook de algemene voorwaarden wordt per mail naar je verstuurd.

 

Wil je op de hoogte gehouden worden?…schrijf je in voor de nieuwsbrief van

Koken & Proeven klik op de gele postIt

inschrijven-300x278

Inschrijven nieuwsbrief

Het kan gebeuren dat de datum van een cursus of workshop wordt gewisseld met een andere, we zullen dit steeds direct melden op onze website.

Heb je speciale wensen, zit jouw workshop of kookcursus er niet bij, wil je met jouw groepje op een speciale datum komen???

Bel gewoon even, we zijn flexibel in onze planning.

06-53776645.

 

 

Deze bedrijven gingen je voor

 

5b101373cb

 

 

 

 

 

 

Share Button
tarieven / agenda
%d bloggers liken dit: