Privé Kookles

Het kan zijn dat je niet zoveel tijd hebt om naar een cursus te komen of dat je een specifiek leerdoel hebt. Ik bied de mogelijkheid om privé kookles te volgen bij koken & proeven.

Je kunt zelf aangeven wat je wilt leren en één op één je vragen stellen.

Dit kan variëren van het samenstellen en koken van bijvoorbeeld een kerstmenu. Het leren bakken verse feestbroden, een verjaardagstaart maken of het bereiden van een lekkere soep of saus.

Ook geef ik 'kook bijles' voor studenten van de koksopleiding en geef ik trainingen aan horecateams.

Privé kookles is inclusief:

  • Ingrediënten en gebruik van de kookschool
  • Professionele begeleiding door een erkent leermeester
  • Werkbladen en recepten
  • Gratis parkeren en WIFI
  • Drankjes tijdens de les

Prijs: € 165,- voor 2 uur. Extra uren € 52,50 per uur.

Horeca training

In de afgelopen 50 jaar ben ik werkzaam geweest in diverse horeca bedrijven. Van restaurant tot hotel, van laag tot hoog segment en in verschillende functies. Door mijn ervaring als gastvrouw, kok én horeca ondernemer kan ik jouw horeca team helpen beter te communiceren, verkoop te stimuleren en de gastvrijheid te verbeteren.

Door Middel van interactieve trainingen op gebied van verkoop en gastvrijheid wordt je team op een leuke manier geleerd hoe zij hun gastvrijheid vaardigheden kunnen verbeteren.

Ook geef ik aandacht aan verkooptechnieken en upselling. Een training bij mij is een combinatie van teambuilding en training in een.

Benieuwd wat ik voor jouw team kan betekenen of zit je met een vraagstuk? Neem contact op en we kunnen samen bespreken wat je wensen zijn.

Koksopleiding - bijles

Regelmatig komen (toekomstige) studenten van de koksopleiding bij mij voor 1-op-1 les.

Is de koksopleiding iets voor mij?
Denk je er aan om de koksopleiding te gaan doen maar wil je een objectieve uitleg van wat er van je verwacht wordt? Ik ga graag met je aan de slag om je een goed beeld te geven over de opleiding, de opdrachten en kan door mijn horeca ervaring goed inschatten of de koksopleiding iets voor jou is.

Ik ga de koksopleiding doen
Sommige studenten vinden het starten met de koksopleiding spannend. Ik kan je alvast op weg helpen en je bekend maken met de basis zodat je een vliegende start gaat maken.

Ik doe de koksopleiding
Heb je moeite met je leerstof van een koksopleiding? Ik help je graag! Dit kan zijn met extra uitleg over de theoretische stof of als extra ondersteuning van jouw praktijk begeleider. Dit door extra kookles, één op één. Ik kan je helpen door bepaalde technieken extra te oefenen, examengerechten vorm te geven en je leerdoelen te behalen.