www.kokenenproeven.nl

Lezing door Jolanda Dorenbos

Lezing door Jolanda Dorenbos

Posted on

unnamed

 

 

 

 

 

 

 

Op zaterdag 14 maart komt Jolanda Dorenbos in de kookschool een lezing houden over OERvoeding. Tijdens deze informatieve middag zullen er diverse proeverijen zijn om te ervaren dat OERvoeding beslist ook lekker is.

Zaal open vanaf       : 13.30 uur
Aanvang                  : 14.00 tot 16.30 uur
Bijdrage                   : € 45.00 p.p.
Locatie                     : Kookschool Koken& Proeven Wieringerwaard

“Een gebrek aan energie & vitaliteit. Ik weet precies wat het is om geen energie te hebben, met moeite je dagelijkse leven te kunnen leiden. Laat staan daarnaast nog  werken! Bij mij was de ziekte van Pfeiffer, in combinatie met het starten van mijn eerste baan, de boosdoener.
Door mijn eigen zoektocht naar een oplossing voor mijn oude vitaliteit en energie ben ik op de OERvoeding uitgekomen, vandaar de naam van deze site OERvitaal!

De OERvoeding heeft mijn energie, vitaliteit en activiteit weer teruggebracht.
Dat gun ik jou ook! ”
                                                    Jolanda Dorenbos

 

Is overstappen op oervoeding iets voor jouw?   Oervoeding past bij ons lichaam: we kunnen vis, vlees, eieren, groenten, fruit en noten en zaden prima verteren. Ons spijsverteringssysteem is daarvoor gemaakt. Onze genen zijn sinds de oertijd nauwelijks veranderd, terwijl onze levenswijze behoorlijk anders is; we hebben meer stress, meer voedsel, minder beweging en meer prikkels.Onze huidige manier van eten lijkt niet meer op de oervoeding. We eten nu (te)veel granen, zuivel, suikers en bewerkte producten en dat geeft de klachten van overgewicht, diabetes, hart en vaatziekten, reuma, botontkalking, darmklachten en vermoeidheid. Wil je weten hoe het voor jou (en/of voor je gezin) anders kan en wil je ervaren hoe lekker oervoeding kan zijn, kom dan naar de interactieve lezing en proef wat oer is.

Je bent van harte welkom om te ervaren wat oervoeding voor jou kan doen, te proeven en je vragen te stellen aan Jolanda Dorenbos. Het gaat hier niet om een dieet maar om een lifestyle!
Er zijn slechts 20 plaatsen dus geef je snel op.

Schrijf je hier in voor deze lezing!

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

tarieven / agenda
%d bloggers liken dit: