www.kokenenproeven.nl

Lekker koken in het nieuwe jaar en afvallen.

Lekker koken in het nieuwe jaar en afvallen.

Posted on

 

Ik krijg in de  kookschool heel veel vragen over lekker en gezond koken, wat is wijsheid? Geen vet en suikers, geen tarwe of juist wel, volgen we de schijf van vijf, de voedselpiramide of gaan we verder met de voedselzandloper van de Belg Verburgh en wat is oervoeding of paleo?

Mag je nu wel chocolade of niet, hoe zit dat met melk, gaan we voor vegetarisch, veganistisch en wat betekent dat dan allemaal? Is koffie nu wel of niet goed?  Hoe kook je zonder additieven (E-nummers) en waar doet de kookschool dan de boodschappen? Wat eten we dan? Allemaal vragen van cursisten die wel spannend en gezond willen koken maar niet weten hoe te beginnen. De kookschool heeft dat goed gehoord en heeft een plan!

In zes weken leer je stap voor stap om zonder ‘poespas’ je eigen persoonlijke plan van aanpak te maken en efficiënt je inkopen te doen. Elke les begint met een interactief theoretisch gedeelte. Na de theorie gaan we de keuken in om te oefenen, te proeven en te ervaren hoe dat mindfull koken in de praktijk werkt. En kan het zomaar gebeuren dat je wat overtollige kilo’s kwijtraakt en op gewicht blijft!

Op woensdag 3 en donderdag 4 februari starten de nieuwe cursussen, aanvang 19.00 uur

Meer weten? Kijk op de website of schrijf je gelijk in!

inschrijven

Inschrijven kookcursus

 

 

 

 

 

 

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

tarieven / agenda
%d bloggers liken dit: