www.kokenenproeven.nl

Koken & Proeven heeft een sprookjesaanbieding!

Koken & Proeven heeft een sprookjesaanbieding!

Posted on

Screenshot_2016-02-28-09-48-39

 

Zaterdag 5 maart is er open huis bij kookschool Koken & Proeven.

Voor een ieder die de kookschool wil zien en informatie wil over de lessen, kosten en mogelijkheden. Voel je welkom om mee te doen aan een gratis miniworkshop. De kookschool is van 13 tot 17 uur open.

Koken & Proeven is een kookschool waar je kookcursussen en kookworkshops kunt volgen. De klasjes zijn klein ( max. 8 cursisten) zodat er alle tijd en aandacht is voor elke cursist. Het aanbod is ruim en de nadruk ligt op verse streekproducten. De Chinese kooklessen onderscheiden zich omdat er uitsluitend authentieke gerechten worden bereid. Nieuw zijn de kooklessen gebaseerd op de Chinese voedingsleer, TCM en de vijf elementen. We hebben verschillende kookworkshops en proberen de trend op voor te blijven door steeds hip voor de dag te komen met onze thema’s.

Ben je niet in staat om naar een kookcursus te komen of werk je liever een op een? Dan kun je ook terecht bij Koken & Proeven!

Feestje te vieren? Denk hierbij aan vriendinnen/vriendendag een vrijgezellenfeest, familiedag  of verjaardag. Hoe leuk is het om eerst samen te koken en dan samen te eten? In de kookschool is ruimte voor groepen tot max. 14 personen. Ook voor je catering kun je terecht bij Koken & Proeven. We maken graag een plan op smaak en portemonnee!  Wil je meer weten kijk op de website: www.kokenenproeven.nl  Je kunt altijd bellen met Mings Slikker: 06-53776645, voor meer informatie. Je kunt de kookschool vinden in Wieringerwaard, Molenweg 37d, 1766 HM. De keuken van de kookschool is semi-professioneel waar gewerkt wordt met goed materiaal. Het restaurant gedeelte heeft een landelijke trendy interieur waar je de gekookte gerechten kunt proeven.

Kom ook eens Koken & Proeven & Genieten!

De aanbieding is geldig tot 15 maart 2016, vol=vol

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

tarieven / agenda
%d bloggers liken dit: