www.kokenenproeven.nl

Koken met kinderen

Kooklessen speciaal voor kinderen

Vindt je kind koken ook zo leuk? dan is dit echt iets voor hem/haar!

Onze missie is om kinderen zo vroeg mogelijk te leren wat goede, verantwoorde voeding is. Daar hebben ze in hun latere leven alleen maar plezier van. .Koken voor kinderen bij Koken & Proeven is niet alleen eten bereiden. Kinderen leren er alles over gezonde eetgewoonten en doen  sociale vaardigheden op. Die heb je nodig om samen een maaltijd te bereiden en die te serveren.

De kinderen leren bij ons onder deskundige begeleiding gezonde maaltijden te bereiden. Daarbij komen allerlei vaardigheden aan bod, zoals het snijden van het voedsel, maar ook welke producten het beste zijn om te gebruiken. Ook leren kinderen hoe ze het werk moeten aanpakken en onderling verdelen en leren ze op een veilige manier om te gaan met het keukengereedschap en de apparatuur in de keuken. Het gemaakte eten gaat mee naar huis, zodat het thuisfront ook kan proeven en worden de kinderen ook bewust van het belang van gezond eten. Lekker eten maken en anderen daarvan laten meegenieten, versterkt het zelfvertrouwen van kinderen.

Graag tot ziens in de Kookschool Koken & Proeven, molenweg 37d, Wieringerwaard.

Kinderen vinden het ook gewoon heel erg leuk om voor hun ouders te koken!

Elke woensdagmiddag is er kookles voor kinderen bij Koken & Proeven. Tijdens de lessen leren ze een gerecht te maken die ze heel gemakkelijk thuis ook kunnen maken.
De cursus ( 8 lessen van ongeveer 2 uur) leert de kinderen om hun eigen potje te koken, warenkennis en omgaan met de hygiëne in de keuken.

kosten per deelnemer per les € 42.50
schrijf je in voor de hele cursus krijg je korting €395.00
Er is plaats voor maximaal 8 kinderen minimale leeftijd van 10 jaar.
Er wordt serieus voedsel bereid in een professionele keuken
en daarbij horen stevige schoenen ( waarvan de veters gestrikt zijn)
en een koksbuis.

Bij voldoende inschrijvingen starten we met deze cursus op

woensdagmiddag 27 maart 2019

aanvang 14.00 uur

Meer informatie: en/of opgave  mings@kokenenproeven.nl  of 06-53776645

 

Share Button
tarieven / agenda
%d bloggers liken dit: