www.kokenenproeven.nl

Koken & Communiceren

 

Beste bezoeker,

Hartelijk welkom op de pagina van Koken & Communiceren

 

Schiet een teambuildingsactiviteit er nu bij in? Bij Koken & Proeven combineren we inhoud en plezier tot een volwaardige training/workshop. Communicatie wordt gecombineerd met een kookworkshop, wat zorgt voor een verrassend interessante en leuke dag, met een overheerlijk en gezellig eindresultaat!

 

 

Uitgebreide omschrijving

Deze training/ workshop is een combinatie van effectief leren communiceren en Koken. Daarbij kook je een overheerlijk lunch of diner om met elkaar te kunnen nuttigen.

In deze workshop leer je jezelf te focussen op datgene waar je mee bezig bent, na een theoretisch, interactief gedeelte gaan we de keuken in om daar het geleerde gelijk in de praktijk te brengen. Je leert om effectief en efficiënt met elkaar te communiceren door eerst met elkaar verbindingen te zoeken en te vinden. juist doordat je van te voren deze verbindingen hebt gevonden krijg je ruimte om je te focussen op dat wat er gebeuren moet, je werk, het maken van een recept, het samenwerken aan een project maar ook in privéleven en tijdens je studie.

Deze training die we koken & communiceren noemen is toepasbaar op alle situaties, duurt een dagdeel en er zijn kosten aan verbonden….maar dat is altijd minder dan ontevreden klanten weg laten gaan, je examen niet halen of je werk niet lekker te kunnen doen.

 

Koken & Communiceren is ontstaan door een samenwerking van Vera  Goedhart en Mings Slikker.

“Door toeval ontdekte ik dat ik door het bezig zijn met koken van maaltijden ik mijn gedachten beter op een rij kon krijgen, mezelf beter kon focussen op de dingen die zouden gaan komen.”

Vera en ik bedachten dat we dit goed konden inzetten in de introductieworkshop en masterclass. Na diverse tryouts en evaluaties begrepen we beiden dat Koken & communiceren een uitstekende manier is om te leren focussen en efficiënt/ effectief te communiceren omdat je prettiger je samenwerkt, je taak uitvoert als je gefocust bent en dat lukt alleen als je goed communiceert om het samenwerken te bevorderen.

Deze teambuilding/ workshop kan al worden gedaan met minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers en duurt circa 4 uur.

Kosten per deelnemer: € 125,00 voor meer info: veragoed@gmail.com of mings@kokenenproeven.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Masterclass Koken & Communiceren

De masterclasses zijn gebaseerd op thema gecentreerde interactie ( TGI) ook wel living learning genoemd,  is het vervolg op de introductieworkshop en is optioneel.

Leerdoelen zijn:

Het leren opnemen van Persoonlijk Leiderschap, het focussen op gemeenschappelijke thema’s en aanscherpen van groepsdynamische vaardigheden, zoals actief luisteren, samenwerken, intervisie, coaching en de ontwikkeling van persoonlijke effectiviteit in groepen, als in een  op een- situaties.

Wat levert het op:

Regie over je eigen scenario, Focus op resultaatgerichte (leer)doelen, Betere balans tussen emoties en ratio, Verhoging van prestaties en werkplezier, Ontwikkeling van groei, sfeer en samenwerking, Terugdringing van lichamelijke en psychische klachten, Verbreken van ingesleten patronen, Ontwikkeling van persoonlijk leiderschap.

Masterclass  PLOT van 4 uur met max 8 deelnemers.                                                                        

Deze worden uitgevoerd door professionals uit de TOP groep, maar steeds onder begeleiding van de coach. Na een introductie workshop waar je leert wat TGI ( living learning) inhoud zijn er 5 masterclasses die elk 4 uur duren. Hier wordt dieper in gegaan op de thema gecentreerde  interactieve grondhouding en kunnen de deelnemers middels oefeningen deze grondhouding beter eigen maken. Het gezamenlijk bereiden van een maaltijd middels de kookcarousel is een onderdeel van deze oefeningen.  Naar gelang het tijdstip wordt er gezamenlijk een lunch, diner of borrelhapjes gemaakt.

voor meer informatie bel met Vera Goedhart: gsm:06-14712820

 

Share Button
tarieven / agenda
%d bloggers liken dit: