www.kokenenproeven.nl

je eigen kerstdiner maken

je eigen kerstdiner maken

Posted on

Altijd al zelf je kerstdiner willen maken maar je weet niet:

post-it rose kooklessenWaar moet je beginnen,  hoe lang ben je er mee bezig, wat wil je maken, waar koop je de ingrediënten, hoe houd ik de ingrediënten goed en moet ik dan de hele kerst in de keuken staan?

Koken & proeven organiseert een mini kookcursus om je te helpen je kerstdiner voor te bereiden en uit proberen zodat JIJ tijdens de kerst je familie en vrienden verrast met je zelf bereidde kerstdiner.

Deze workshop bestaat uit 3 dagdelen, naar gelang aanmeldingen ’s avonds of overdag.

Welk recept en hoe kan ik het opdienen. Doen we aan tafelschikking en hoe laat zal ik de gasten vragen. Heb ik wel voldoende serviesgoed?

Je hoeft beslist geen sterrenkok te zijn om je eigen kerstdiner te bereiden, met slimme recepten en handigheidjes kan het gewoon niet mislukken.

Bij deze cursus heb je een grote eigen inbreng want je gaat zelf op zoek naar het menu, daar heeft de kookschool heel veel ideeën voor. Dan gaan we kijken naar het praktische gedeelte, oefenen en uitproberen,..het kan niet mislukken!

 

Je leer op deze minicursus hoe je jouw kerst kan laten stralen met je eigen kerstdiner en als je er tijdens het maken van jouw  kerstdiner  er even niet uitkomt…..dan bel je gewoon de helpdesk. Een unieke service voor de cursisten van Koken & Proeven

 

Inschrijven kan nu al!

Minicursus op 11, 12 en 13 november

Minicursus op 9, 10 en 11 december

kosten voor deelname is € 155,00 pp.

prijzen zijn inclusief: 21% BTW, koffie/thee, alle ingrediënten, gratis WiFi, gratis parkeren of pendeldienst vanaf station Anna Paulowna

 

 

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

tarieven / agenda
%d bloggers liken dit: