Groepsuitjes

Heb je iets te vieren? Of wil je gewoon met jouw eigen groepje familie, vrienden en/of collega's genieten van een leuke dag?

Kies een van mijn compleet verzorgde arrangementen waarbij jullie gezamenlijk gaan koken en daarna heerlijk tafelen. Combineren met een activiteit? Zie onze arrangementen voor meer informatie.

Arrangementen zijn inclusief:

  • Ingrediënten en gebruik van de kookschool
  • Professionele begeleiding door een erkent leermeester
  • Werkbladen en recepten
  • Gratis parkeren en WIFI
  • Drankjes (koffie/thee/fris/bier/wijn)

 

Groepsuitjes zijn in overleg op alle dagen van de week mogelijk. Liever een lunch arrangement? vraag naar de mogelijkheden.

Koken en proeven groepsuitje toparrangement

Dit arrangement is het meest populair en geschikt voor alle leeftijden. Na ontvangst gaan we aan de slag met een kookworkshop. Je hebt de keuze uit verschillende thema's zoals een Italiaanse lange tafel met authentieke Italiaanse specialiteiten, een menu met meerdere gangen en keuze uit diverse gerechten. Vietnamese Streetfood stijl, of een Shared Diner Wereldkeuken met een variëteit aan gerechten om te delen. Nadat de mise en place klaar is, gaan we een mini workshop broodbakken doen. Het gemaakte feestbroodje van de kookschool krijg je mee naar huis. Je kunt ook kiezen voor een miniworkshop Gyoza maken, die je mee naar huis kunt nemen.

Programma:
14:30 - 15:00: Ontvangst gasten met een welkomdrankje
15:00 - 16:30: Kookworkshop
16:30 - 17:00: Mini workshop
17:00 - 17:30: diner serveren
18:00 - 19:30: Eten

Aantal deelnemers: minimaal 6 (of betalen voor 6) en maximaal 14 personen.
Prijs: €93,75 per persoon, inclusief drankjes en diner.

Extra informatie/kosten: Het is de bedoeling dat de groep samen kookt, eet, afwast en opruimt. De eindafwas en de vloer worden door Koken & Proeven gedaan. Het tussendoor afwassen en opruimen kan worden afgekocht voor €95,00 per groep. Er wordt dan een externe keukenhulp ingehuurd die dit tijdens de workshop voor jullie doet. Bij groepen van meer dan 8 personen wordt er standaard éénmalig €95,00 berekend.

Kookworkshop groepsuitje

Verbeterde tekst:

Kom gezellig samen koken met vrienden, familie en/of collega's en sluit de dag af met een heerlijk zelfgemaakt diner. Je hebt de keuze uit verschillende thema's, zoals een Italiaanse lange tafel met authentieke Italiaanse specialiteiten, een uitgebreid menu met meerdere gangen en diverse gerechten om te delen in de Vietnamese Streetfood stijl, of een Shared Diner Wereldkeuken met een variëteit aan gerechten.

Programma:

15:30 - 16:00 Ontvangst van gasten met een welkomstdrankje
16:00 - 18:00 Kookworkshop
18:00 - 20:00 Dineren

Aantal deelnemers: minimaal 6 (of betalen voor 6) en maximaal 14 personen.
Prijs: € 82,50 per persoon

Extra informatie/kosten:

Het is de bedoeling dat de groep samen kookt, eet, tussendoor afwast en opruimt. De eindafwas en het schoonmaken van de vloer worden verzorgd door Koken & Proeven. Het afwassen en opruimen tussendoor kan afgekocht worden voor €95,00 per groep. In dit geval wordt er een externe keukenhulp ingehuurd die dit tijdens de workshop voor jullie verzorgt. Voor groepen van meer dan 8 personen wordt standaard eenmalig €95,00 in rekening gebracht.