www.kokenenproeven.nl

Feestjes & Catering bij Koken & Proeven

38a4bd8c-02b1-436d-9434-7482162bbc5dBen je op zoek naar een leuke locatie voor je feestje, een dag of weekendarrangement of een leuke vakantie met een kookcursus?

 

Vrij..gezellig!

De kookschool van Mings Slikker is bij uitstek geschikt om je vrijgezellen feestje te starten. De aanstaande bruid of bruidengom is tenslotte het feestvarken en daar hebben we iets speciaals voor in petto. De vriendengroep mag het organiseren maar een beetje hulp is toch altijd welkom?

Het programma moet een grote verrassing blijven daarom zetten we deze niet op de website.

Beste  ceremoniemeesters, vrienden en vriendinnen die belast zijn met de eer om dit feestje te organiseren bel met Mings Slikker 06-53776645 zodat je alle mogelijkheden kunt horen en je keus kunt maken zodat je jullie feest kunt invullen zoals jullie dat willen.Voor grotere groepen hebben we de mogelijkheid om Hoeve Landzicht als locatie te gebruiken. Je kunt al een all inn arrangement boeken v/a € 55,00 per persoon!

 

verjaardag, familiedag…?

Is er een verjaardag te vieren en wil je eens iets anders dan anders? Dat kan bij Koken & Proeven, maak een afspraak om eens geheel vrijblijvend te kijken in de kookschool. Zo kun je de sfeer proeven en beoordelen of dit de locatie is voor jullie feestje. Ik maak graag een offerte op maat!

Om je op een idee te brengen omdat dit veel wordt gedaan bij Koken & Proeven: 

Een groepje dames ( of heren) komen een Chinese maaltijd koken, zo rond de klok van 17,30 uur komen de heren ( of de dames) erbij om gezamenlijk van de maaltijd te genieten…… 

Vriendinnendag…? 

Helemaal van deze tijd waarin bijna iedereen het druk heeft en als je dan iets afspreekt met elkaar moet het wel leuk zijn, lekker  zijn en ook graag betaalbaar . Heb je al eens gedacht aan een kookworkshop? Bij Koken & Proeven kun je kiezen uit verschillende thema’s maar ook je eigen invulling bedenken. Denk aan: High tea, sushi, Italiaans thema, Chinees thema, amuse maken.

Om je een idee te geven:

Aanvang zo rond de klok van 15.30 uur en dan beginnen we natuurlijk met koffie/thee met iets lekkers erbij. Rondleiding door de kookschool en uitleg van het verloop van de workshop. De schorten gaan om en jullie gaan gezamenlijk een diner bereiden. als alles bijna klaar is nemen jullie plaats aan de mooi gedekte tafel en gaan genieten van een heerlijk diner.

 

kijk ook eens op onze facebook pagina

om een indruk te krijgen wat er allemaal kan bij Koken &Proeven

Je kunt al een all inclusief arrangement boeken v/a € 55,00 per persoon

Koken met de zaak…

Als je samen werkt is het leuk elkaar ook eens  anders  te leren kennen. Samen koken is een mooie gelegenheid om  op een andere manier je collega bezig te zien. Tijdens het koken is er volop gelegenheid om te werken aan het teamgevoel en daarna ga je gezellig samen aan tafel. De kookschool is exclusief voor jou en je collega’s gereserveerd deze dag. groepen max. 14 deelnemers  Tijden in overleg zodat er ruimte overblijft om eventueel nog een andere activiteit te doen.

 

Kookweekend arrangement

Even er tussen uit, hou je van koken  en ben je op zoek naar iets leuks?

Bij Koken & Proeven is het mogelijk om in een heel weekend een kookcursus te volgen, Inclusief 2 overnachtingen met ontbijt bij Bed and Breakfast De Pauw.  Je kunt kiezen uit diverse thema’s  . Het is ook mogelijk om diverse kookworkshops te combineren. B&B de Pauw is in de buurt van de Kookschool  in een landelijke omgeving midden in het polder landschap .

Programma 1ste dag:

Inchecken op vrijdag vanaf 15.00 uur in de B&B.

18.30 uur: ontvangst met een welkomstdrankje op de kookschool. Koken & Proeven zal deze avond een gezellig diner verzorgen. Zo  rond 21.00 uur sluiten we de kennismakingsavond af,  je kunt naar de B&B gaan of nog even naar het café op de hoek ( daar kom je langs)

2de  dag:

Om stipt 10.00 uur wordt je verwacht op de kookschool voor ontvangst met koffie/thee en iets lekkers  en  beginnen we de dag met een kleine college over warenkennis en hygiëne.

Dan starten we met het maken van een echte Boeren lunch. We bakken ons eigen brood en maken onze eigen salades. Na de lunch start de kookworkshop in thema  waarbij je zowel individueel als in een team van 2 personen aan de slag gaat. Er is volop gelegenheid om te proeven en van elkaar te leren.  Als alles bijna klaar is neem je plaats aan de mooi gedekte tafel en kun je genieten van een heerlijke maaltijd.De avond wordt afgesloten met koffie en iets lekkers, je kunt terug naar de B&B of een kijkje nemen in het authentieke dorp Schagen.

3de dag:

Op zondag slapen we een beetje uit en worden jullie om half 11 verwacht in de watertoren voor een rondleiding,  er is gelegenheid om na de rondleiding koffie te drinken in de Watertoren. Daarna heeft de Kookschool een lunch klaar staan.Ook deze dag gaan we een thema koken en gezamenlijk dineren. De avond wordt afgesloten met een afscheidsdrankje. Einde avond zo rond 21.00 uur

 

 

9a46a7a2-7ffe-4029-8435-730996a28847Private diners en catering

Door jarenlange ervaring in de horeca weet kookcoach Mings Slikker als geen ander wat er komt kijken bij het organiseren van de catering bij een geslaagde receptie of een groot knalfeest.

Alles moet tot in de puntjes geregeld zijn. Ook hierin kan Koken & Proeven je van dienst zijn. Mings kan helpen met het bedenken van lekkere hapjes of smakelijke gerechten. Ook een  meer gangen diner eventueel in thema is geen probleem. Speciale wensen zijn mogelijk, bv een vegetarische maaltijd of hapjes zijn ook gewoon te bestellen. prijzen variëren  vanaf €0.75 tot €3.50 per hapje/gerechtje zo kun je naar je eigen budget een heel buffet samenstellen! Neem gerust contact met me op voor meer info.06-53776645

Mings Slikker ontwikkelt en maakt diverse hapjes en gerechten op bestelling. Ontwikkelen van een thema/plan op timing/ techniek en werkbaarheid.  ”desnoods komt de klant hier oefenen”

 

 

 

Koken & Proeven biedt veel meer mogelijkheden

. De kookschool is ook af te huren, denk hierbij aan een verjaardag, kookclub of vergadering.

http://kokenenproeven.nl/vergaderen-bij-koken-proeven

voor vrijblijvende informatie/ offerte op maat kun je bellen met Mings Slikker 06-53776645 of een mail sturen naar mings@kokenenproeven.nl

 

 

 

Share Button
tarieven / agenda
%d bloggers liken dit: