www.kokenenproeven.nl

Feestjes & Catering bij Koken & Proeven

38a4bd8c-02b1-436d-9434-7482162bbc5dBen je op zoek naar een leuke locatie voor je feestje, een dag of weekend arrangement of een leuke vakantie met een kookcursus?

 

Vrij..gezellig!

De kookschool van Mings Slikker is bij uitstek geschikt om je vrijgezellen feestje te starten. De aanstaande bruid of bruidengom is tenslotte het feestvarken en daar hebben we iets speciaals voor in petto. De vriendengroep mag het organiseren maar een beetje hulp is toch altijd welkom?

Het programma moet een grote verrassing blijven daarom zetten we deze niet op de website.

Beste  ceremoniemeesters, vrienden en vriendinnen die belast zijn met de eer om dit feestje te organiseren bel met Mings Slikker 06-53776645 zodat je alle mogelijkheden kunt horen en je keus kunt maken zodat je jullie feest kunt invullen zoals jullie dat willen.Voor grotere groepen hebben we de mogelijkheid om Hoeve Landzicht als locatie te gebruiken. Je kunt al een all inn arrangement boeken v/a € 62.50 per persoon!

 

verjaardag, familiedag…?

Is er een verjaardag te vieren en wil je eens iets anders dan anders? Dat kan bij Koken & Proeven, maak een afspraak om eens geheel vrijblijvend te kijken in de kookschool. Zo kun je de sfeer proeven en beoordelen of dit de locatie is voor jullie feestje. Ik maak graag een offerte op maat!

Om je op een idee te brengen omdat dit veel wordt gedaan bij Koken & Proeven: 

Een groepje dames ( of heren) komen een Chinese maaltijd koken, zo rond de klok van 17,30 uur komen de heren ( of de dames) erbij om gezamenlijk van de maaltijd te genieten…… 

Vriendinnendag…? 

Helemaal van deze tijd waarin bijna iedereen het druk heeft en als je dan iets afspreekt met elkaar moet het wel leuk zijn, lekker  zijn en ook graag betaalbaar . Heb je al eens gedacht aan een kookworkshop? Bij Koken & Proeven kun je kiezen uit verschillende thema’s maar ook je eigen invulling bedenken. Denk aan: High tea, sushi, Italiaans thema, Chinees thema, amuse maken.

Om je een idee te geven:

Aanvang zo rond de klok van 15.30 uur en dan beginnen we natuurlijk met koffie/thee met iets lekkers erbij. Rondleiding door de kookschool en uitleg van het verloop van de workshop. De schorten gaan om en jullie gaan gezamenlijk een diner bereiden. als alles bijna klaar is nemen jullie plaats aan de mooi gedekte tafel en gaan genieten van een heerlijk diner.

 

kijk ook eens op onze facebook pagina

om een indruk te krijgen wat er allemaal kan bij Koken &Proeven

Je kunt al een all inclusief arrangement boeken v/a € 62,50 per persoon

Koken met de zaak…

Als je samen werkt is het leuk elkaar ook eens  anders  te leren kennen. Samen koken is een mooie gelegenheid om  op een andere manier je collega bezig te zien. Tijdens het koken is er volop gelegenheid om te werken aan het teamgevoel en daarna ga je gezellig samen aan tafel. De kookschool is exclusief voor jou en je collega’s gereserveerd deze dag. groepen max. 14 deelnemers  Tijden in overleg zodat er ruimte overblijft om eventueel nog een andere activiteit te doen.

 

 

9a46a7a2-7ffe-4029-8435-730996a28847Private diners en catering

Door jarenlange ervaring in de horeca weet kookcoach Mings Slikker als geen ander wat er komt kijken bij het organiseren van de catering bij een geslaagde receptie of een groot knalfeest.

Alles moet tot in de puntjes geregeld zijn. Ook hierin kan Koken & Proeven je van dienst zijn. Mings kan helpen met het bedenken van lekkere hapjes of smakelijke gerechten. Ook een  meer gangen diner eventueel in thema is geen probleem. Speciale wensen zijn mogelijk, bv een vegetarische maaltijd of hapjes zijn ook gewoon te bestellen. prijzen variëren  vanaf €1.00  per hapje/gerechtje zo kun je naar je eigen budget een heel buffet samenstellen! Neem gerust contact met me op voor meer info.06-53776645

 

 

 

 

Koken & Proeven biedt veel meer mogelijkheden

. De kookschool is ook af te huren, denk hierbij aan een verjaardag, kookclub of vergadering.

http://kokenenproeven.nl/vergaderen-bij-koken-proeven

voor vrijblijvende informatie/ offerte op maat kun je bellen met Mings Slikker 06-53776645 of een mail sturen naar mings@kokenenproeven.nl

 

 

 

 

Share Button
tarieven / agenda
%d bloggers liken dit: