www.kokenenproeven.nl

Chocolade paasei maken bij Koken & Proeven

Chocolade paasei maken bij Koken & Proeven

Posted on

Paaseieren maken bij Koken & Proeven

Je eigen chocolade paasei gieten en decoreren dat kan op vrijdag 27 en zondag 29 maart bij Koken & Proeven. Deze masterclass wordt mede verzorgd door Martha Regtering, zij heeft 25 jaar ervaring en had voorheen het ACDS in Anna Paulowna. Martha is een autoriteit op gebied van icingdecoratie en komt voor deze masterclass speciaal naar de kookschool om je te leren hoe je jouw zelf gegoten chocolade paasei mooi kunt decoreren.

Voor al het materiaal wordt gezorgd, neem zelf een theedoek en een ( schoenen) doos mee om je ei mee te kunnen nemen naar huis!

Vrijdag 27 maart  en/of

Zondag 29 maart

Kookschool open vanaf 13.15 uurgedecoreerd-paasei1_1

Aanvang masterclass 13.30 uur

Einde masterclass ongeveer 17.00 uur

Bijdrage

€ 55,00 per deelnemer

Minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers

Opgave telefonisch of per mail aan:

mings@kokenenproeven.nl

06-53776645

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

tarieven / agenda
%d bloggers liken dit: