www.kokenenproeven.nl

Archives: maart 2018

In de keuken is het lekker warm!

Posted on

 

Oei, -7 is het buiten en ik sta heerlijk te kokkerellen in de warme keuken, wat nieuwe recepten uitproberen en koekjes bakken. De koekjes zijn als test voor de nieuwe workshop decoreren met Royal icing, ontzettend leuk om te doen. De nieuwe recepten zijn voor een opdrachtgever, voor een nieuwe menukaart. Mijn taak is: kostprijsberekening, werkbaarheid en opmaak en het moet natuurlijk ook lekker zijn! ondertussen denk ik na over leuke gerechten voor de kookcursussen en workshops.

In de winter eet ik graag soep, erwtensoep, bruinebonensoep…lekker maar niet mijn favoriet. ik kies liever voor, verse kippensoep, groentensoep met balletjes en mosterdsoep of uiensoep. De vriezer is gevuld dus we kunnen elke dag een heerlijk koppie soep nemen.

De nieuwe agenda is inmiddels ingepland, je kunt je opgeven middels onderstaande link. Wil je liever eerst meer informatie? kijk op de website en als je dan nog vragen hebt bel me gerust, ik geef je graag antwoorden op al je vragen.

iets te vieren? samen koken samen eten…of geen zin om zelf in de keuken te gaan staan..de kookschool verzorgd ook je catering.

klik hier om in te schrijven

Kookcursus alleen voor mannen 16 maart

koken als een topkok 18 maart

sterk door mindful koken 19 maart

smorgastorta 30 maart

chinese kookcursus 15 april

beginners kookcursus 11 mei

cookies decoreren met royal icing 20 mei

kinder restaurant 27 mei

 

Share Button
tarieven / agenda